Informații suplimentare
Producător | |
---|---|
Regiune | Recaș |
Țară | România |
Culoare | |
Tip | Sec |
Volum sticlă | 750 ml |
Alcool | 14,5% |
Strugure |
132 lei
Ovaș de la Petro Vaselo este un cupaj de Merlot și Cabernet Sauvignon intens și corpolent, medaliat cu aur la Berlin și Bruxelles. Acesta are arome de coacăze negre, afine, vișine, lemn dulce, datorat celor peste 12 luni de învechit în baricuri de stejar și condimente, atât în miros cât și în gust. Ușor taninos, Ovaș se recomandă a fi servit la o temperatură de 16 – 18 grade, alături de preparate pe pază de carne roșie, vânat, sosuri roșii și brânzeturi maturate.
Producător | |
---|---|
Regiune | Recaș |
Țară | România |
Culoare | |
Tip | Sec |
Volum sticlă | 750 ml |
Alcool | 14,5% |
Strugure |